Hoger in Google

Wat is SEO?

SEO staat voor ‘search engine optimization’ oftewel zoekmachine optimalisatie. De term SEO staat voor de strategie om uw website op hogere posities in zoekmachines te krijgen. (Google, Yahoo & Bing) Met een goede SEO strategie, slimme aanpassingen aan uw website, kunt u organisch een hoger ‘ranken’ in de zoekresultaten en daarmee beter vindbaar zijn voor uw klanten.

Zoekmachines worden elke dag gebruikt door honderden miljoenen consumenten om snel en eenvoudig informatie, producten, diensten en vertier te vinden. Echter wanneer uw website niet op een van de eerste pagina’s van de zoekresultaten staat, zal 90% van deze consumenten u niet snel kunnen vinden. Er zal eerder geklikt worden op de meteen in het oog springende resultaten.

SEO Tuning

Vaak kan met een aantal technische en een paar inhoud-gerelateerde wijzigingen al resultaat behaald worden. MorgenOnline helpt u bij het optimaliseren van de inhoud van uw website zodat de basis SEO optimalisatie reeds gedaan is als uw website online gaat. Daarbij maken wij gebruik van geavanceerde optimalisatie tools.

SEO Optimalisatietool

Klanten van MorgenOnline hebben zelf ook de beschikking over een SEO optimalisatie tool in het eigen beheersysteem van de website. Meteen wordt zichtbaar of de inhoud van uw pagina wel voldoende in overeenstemming is met de zoekterm waarop u gevonden wilt worden.

seo-website-morgenonline