Over ons

Over Morgen Online

MorgenOnline BV is opgericht in 2014 als partner voor het MKB in online dienstverlening. MorgenOnline herkent de problemen die MKB’ers vaak ondervinden met hun online activiteiten. Deze kunnen variëren van een (te) gecompliceerd beheersysteem van een website tot onhandig opgezette campagnes op Social Media.

Ondernemers willen vooral bezig zijn met hun vak en willen niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan hun website. Morgen Online maakt het daarom haar missie om ondernemers in het MKB te ontzorgen en het voor de ondernemer eenvoudiger te maken om zich op een goede manier online te presenteren.

Daarbij vinden wij het bij MorgenOnline ook belangrijk dat websites up to date zijn en gebruik maken van de nieuwste technieken.

Op het gebied van vindbaarheid binnen zoekmachines vinden continu vele ontwikkelingen plaats. Google, de meest belangrijke van de zoekmachines, past regelmatig haar algoritmes aan. Het is dus van belang om op de hoogte te blijven van deze veranderingen en hoe u daarmee om moet gaan. Op ons Blog verschijnen daarom regelmatig artikelen gerelateerd aan optimaal webdesign, content-management en tips & tricks ten aanzien van zoekmachine optimalisatie ofwel SEO.

In ons kantoor zijn nog enkele werkplekken te huur. Klik hier voor meer informatie.

Postadres

MorgenOnline BV
Sarphatistraat 2H
Amsterdam, Noord-Holland
1017WS
NL
Telefoon: +31207371482

 

Bezoekadres

Oudeschans 83-III
Amsterdam, Noord-Holland
1011 KW
NL