Webdesign Werkwijze

webdesign-service

Uw website door ons laten maken.

MorgenOnline biedt een webdesign service die het voor u als klant eenvoudig maakt. Hieronder leggen we uit hoe we te werk gaan. Laat ons het werk maar doen!

1. Een domeinnaam laten registreren of overzetten.

Als u nog geen domeinnaam heeft kunt u die door ons laten registreren. Als u die al wel heeft kunnen wij die voor u laten overzetten. Houd er wel rekening mee dat het overzetten van een domeinnaam enige tijd in beslag kan nemen afhankelijk van uw huidige hosting-partij.

morgenonline_transfer-channel

2. Wat wilt u in uw website verwerkt hebben?

U stuurt ons toe wat u op uw website wilt hebben. Deze ‘content’ kunt u uploaden via ons WeTransfer Channel

Teksten / documenten, beeldmateriaal (logo’s, foto’s en kleurstijl) en eventueel HTML code kunt u via WeTransfer sturen naar upload@morgenonline.nl

3. Wat voor ‘look and feel’ moet uw website hebben?

Naast het uploaden van de inhoud voor uw website is het de bedoeling dat u ons een korte briefing stuurt met daarin eisen wat betreft de stijl ofwel de ‘look en feel’ van uw website. U kunt uw wensen kort beschreven met behulp van kernwoorden als; minimaal, clean, creatief, zakelijk, speels, artistiek, kleurrijk etc.

Daarnaast helpt het ook als u links naar websites bijvoegt die voor ons ter inspiratie kunnen dienen. Vertel ons wat u aan deze websites aanspreekt zodat wij dit mee kunnen nemen in het ontwerpproces.

Ook staan op onze website nog een aantal voorbeelden van hoe uw website eruit kan komen te zien. Op die manier bepaalt u alvast welke kant wij op moeten met het ontwerp van uw website.

De briefing kan ook via het WeTransfer-kanaal  ingestuurd worden.

feedback-advies-website

4. Wij geven u feedback of advies over indeling van uw website

Nadat wij uw ingestuurde gegevens en inhoud voor uw website ontvangen hebben nemen we nog even contact met u op om de puntjes op de i te zetten en u van feedback en advies te voorzien.

5. Wij gaan aan het werk!

Na onze feedback en uw goedkeuring gaan wij voor u aan het werk. Wij bieden twee opties: Uw website in 24 uur online, of uw website in een week online.

6. Uw website staat snel online

U krijgt van ons een gebruikersnaam en inlogcode waarmee u toegang krijgt tot het beheersysteem van uw website. Met dit systeem, ook wel CMS (content management systeem) kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in uw website.