Nieuwsbrieven maken met de geïntegreerde tool

nieuwsbrief-maken

Een Professionele Nieuwsbrief

Als klant van MorgenOnline heeft u de beschikking over een tool waarmee u eenvoudig nieuwsbrieven kunt samenstellen en versturen. Heeft u artikelen toegevoegd aan uw nieuws sectie of blog? U sleept uw tekst, afbeeldingen en links gemakkelijk in uw nieuwsbrief. Breng op professionele wijze uw publiek op de hoogte van uw nieuws.

Een voorbeeld van zo’n nieuwsbrief zien? Klik hier voor die van ons!

Drag & Drop tool

Sleep eenvoudig uw artikelen, teksten, afbeeldingen, sociale media en dividers naar uw nieuwsbrief. U kunt de volgorde wijzigen door te klikken en te slepen. Niet helemaal tevreden? Met één klik past uw uw nieuwsbrief aan.

nieuwsbrief-maken-tool

Notificaties & Autoresponders

Verstuur vanavond, morgen of volgende week automatisch uw nieuwsbrief. Misschien wilt u wel een geautomatiseerd welkomstbericht sturen twee dagen nadat iemand zich heeft aangemeld voor uw nieuwsbrief. Ook dat is allemaal mogelijk met deze tool.

Kies uit 50 sjablonen

Maak een keuze uit een van de vele sjablonen. Pas de lettertypen en kleuren aan. Sleep uw logo erin en uw nieuwsbrief is klaar. Onze tool zorgt voor de juiste HTML. Bekijk hier een paar voorbeelden van de sjablonen.

Nieuwsbrief Openingsstatistieken

Hoe vaak is de email geopend, is er geklikt op een link, is de mail niet aangekomen en hoeveel mensen hebben zich afgemeld? U hoeft niet blind te mailen. Krijg inzicht in het gedrag van uw ontvangers. Deze statistieken helpen u de inhoud van uw email te verbeteren.

nieuwsbrief-maken-statistieken

Simpel in te stellen

De tool is eenvoudige in te stellen. U verstuurt uw eerste nieuwsbrief in een mum van tijd. Onze tool is zo ingericht dat u zich volledig kunt concentreren op het schrijven van uw nieuwsbrief. Uw nieuwsbrief ziet er prima uit in Gmail, iPhone, Android, Outlook Yahoo en meer!

nieuwsbrief-maken-tool-instellingen

Zien hoe wij onze eigen nieuwsbrieven opstellen?

Schrijf u dan in voor de MorgenOnline nieuwsbrief! Het laatste online marketing nieuws als eerste in uw mailbox.